Fudbal Fudbal/Omladinski pogon

Kadeti ubedljivi i efikasni

Izvor: FK Crvena zvezda

Kadeti Crvene zvezde savladali su kragujevački Apolon 4 rezultatom 6:1 u meču 19. kola Kadetske lige Srbije.

540-kadeta-4326.jpg

Stadion: Teren omladinske škole FK Crvena zvezda
Gledalaca: 150
Sudija: Bogdan Džaković
Strelci: Velikić u 32, Kupusović u 52, 57 i 89, Burmaz u 59. i Savić u 75. minutu za Crvenu zvezdu; Dimitrijević u 7. minutu za Apolon 4
Žuti Kartoni: Adžibaba (Crvena zvezda); Simović (Apolon 4)

Crvena zvezda: Krstović, Jankulov (od 73′ Milisavljević), Stajić (od 30′ Pupović), Ajdinović, Savić, Milikić, Velikić, Adžibaba, Kupusović, Jočić (od 73′ Kovač), Burmaz (od 69′ Dedijer (od 79′ Piplica)).

Apolon 4: Lešnjak (od 79′ Samčović), Lepović, Stefanović, Šapić (od 57′ Milošević), Maksimović, Kočanović, Dimitrijević (od 33′ Savić), Lakićević, Simović, Kizić (od 72′ Josifović), Janićijević (od 65′ Mikićević).

Gosti iz Kragujevca su poveli već u sedmom minutu, kada je Dimitrijević savladao golmana Krstovića, ali su crveno-beli do poluvremena uspeli da dođu do izjednačenja efektnim golom Velikića, koji je iskoristio asistenciju Jočića.

Zvezda je u drugom delu igre u potpunosti nadigrala protivnika. Jočić je u 52. minutu uputio savršen pas za Kupusovića, koji je doveo naš tim u vođstvo. Od tog trenutka su izabranici Nikole Puače preuzeli potpunu kontrolu nad utakmicom. Pet minuta posle prvog, Kupusović je postigao i svoj drugi gol, posle dodavanja Ajdinovića. Samo dva minuta kasnije u strelce se upisao i Burmaz, koji je tako došao do 20. gola u sezoni. Kapiten Crvene zvezde Nikola Savić je u 75. minutu iskoristio nesigurnu reakciju golmana Apolona i povećao na 5:1. Konačnih 6:1 postavio je veoma raspoloženi Kupusović u 89. minutu, kada je iz slobodnog udarca poslao loptu u gornji desni ugao i tako došao do „het-trika“.

Kadeti Crvene zvezde su pobedom protiv Apolona sačuvali prvo mesto na tebeli Kadetske lige Srbije.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama