Кошарка Кошарка/Женска кошарка

Zvezdine pionirke osvojile tradicionalni osmomartovski turnir

Izvor: KKŽ Crvena zvezda

Pionirke KKŽ Crvena zvezda osvojile su tradicionalni turnir „KSB za 8.mart“, koji se održao u hali „Vizura sport“ u Zemunu.

Nakon trodevnog odmeravanja snaga četiri trenutno najkvalitetnije ekipe u pionirskoj konkurenciji na nivou grada Beograda, KKŽ Crvena zvezda je bila najubedljivija i bez poraza osvojila još jedan u nizu tradicionalnih osmomartovskih turnira pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu a u organizaciji Košarkaškog saveza Beograda.

Najmlađe nade Crvene zvezde su u konkurenciji ŽKK Ras, ŽKK Art Basket i ŽKK „Girl Basket“ zauzele 1.mesto i primile medalje i pehar od Novka Jankovića, član Predsedništva KSB i Dragane Kontić, predsednika Skupštine KSB i koordinatora za region Beograd u KSS.

Najbolja igračica finalne utakmice je Marija Avlijaš, članica KKŽ Crvena zvezda, nagradu joj je uručila Dragana Kontić, a Ružica Karić, trener pionirske selekcije KKŽ Crvena zvezda je najbolji trener. Nagradu joj je uručio Zoran Ninkov, dugogodišnji sportski radnik i bivši internacionalni košarkaški sudija, ovom prilikom delegat turnira.

Ispunjena hala „Vizura sport“ imala je priliku da vidi najmlađe nade na jednom mestu. Čestitamo svim učesnicima i vidimo se naredne godine na istom mestu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама