Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Cibona za kraj ligaškog dela ABA lige

Izvor: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts staviće tačku na uspešan regularni deo regionalnog takmičenja utakmicom sa Cibonom u ponedeljak od 18 časova u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.
Košarkaši Crvene zvezde mts zatvaraju takmičenje u ligaškom delu ABA lige na domaćem terenu. Od ranije je poznato da će crveno-beli u plejof regionalnog takmičenja ući kao prvoplasirani tim, ali izabranici Dušana Alimpijevića imaju jasnu nameru da pred domaćom publikom ostvare još jednu pobedu.
Pred meč poslednjeg kola protiv Cibone u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’, crveno-beli zauzimaju prvo mesto na tabeli ABA lige sa 18 pobeda i samo tri poraza. Svoj 19. trijumf tražiće protiv Zagrepčana u ponedeljak od 18 časova. Pred utakmicu sa Cibonom govorio je trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević:
’’Bez obzira što utakmica sa Cibonom nema rezultatski značaj i što smo već obezbedili prvo mesto pred plejof, ovo je poslednja utakmica u regularnom delu sezone i potreban nam je dobar meč. Želimo da pokažemo napredak i reakciju nakon poslednje utakmice u Evroligi. Nemanja Dangubić neće igrati, on se u potpuni trenažni proces vraća od utorka’’, istakao je Alimpijević.
Iz slične perspektive pričao je i Ognjen Dobrić:
’’Utakmica sa Cibonom nema takmičarski značaj ali nam je izuzetno važno da odigramo kako treba i da završimo regularni deo sezone na pravi način jer smo vodili veliku borbu za prvo mesto i prednost domaćeg terena u plejofu ABA lige. Takođe, očekujem da kao tim pokažemo reakciju nakon utakmice u Barseloni i ujedino dobrom utakmicom napravimo najavu za utakmicu sa Valensijom i početak plejofa sa Mornarom’’, zaključio je bek crveno-belih Ognjen Dobrić.
Karte za utakmicu 20.kola ABA lige Crvena zvezda mts – Zadar mogu se pronaći po standardnim cenama za utakmice ABA lige u svim poslovnicama Eventima, i na dan utakmice na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić”.
Скочи на траку са алаткама