Кошарка Кошарка/Вести

Veliko priznanje za Crvenu zvezdu

Izvor: KK Crvena zvezda

Direktor marketinga Crvene zvezde mts Filip Sunturlić pozvan je od strane Evrolige da postane član radne grupe čiji je cilj unapređenje i razvoj Evrolige na polju marketinga i biznisa.
Još jedno veliko priznanje od strane Evrolige stiglo je na adresu KK Crvena zvezda. Potvrda izvanredne saradnje menadžmenta najelitnijeg evropskog takmičenja i kluba sa Malog Kalemegdana stigla je u vidu poziva direktoru marketinga Crvene zvezde Filipu Sunturliću da bude deo radne grupe čiji je cilj unapređenje i razvoj Evrolige na polju marketinga i biznisa.
Privilegija je u toliko veća jer je poziv upućen samo na pet adresa, a pored predstavnika Crvene zvezde radnu grupu čine i po predstavnik Reala iz Madrida, Olimpijakosa, Fenerbahčea i Armanija. Po prvi put radna grupa se sastala u Barseloni, a dogovor je da to bude samo početak i da sastanci postanu redovni u cilju da organizacija Evrolige dodatno razvije i unapredi.
Evroliga je na ovaj način još jednom potvrdila da sa Crvenom zvezdom ima izvanrednu saradnju i da veoma ceni trud i predan rad menadžmenta kluba. Crvena zvezda i Evroliga imaju saradnju na najvišem nivou, tako je bilo, tako je i sada, a igrači i stručni štab crveno-belih koračaju putem da tu saradnju i u budućnosti omoguće.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама