Хокеј Хокеј/Вести

Zvezda se pojačala, napad na IHL iz svih oružja

Hokejaški klub Crvena zvezda dobio je dva iznenadna pojačanja. Nisu u klubu želeli da prepuste ništa slučaju, pa se učinilo sve da bi se doveli igrači koji mogu da pomognu sadašnjem rosteru u borbi (prevashodno) u regionalnom IHL takmičenju. Da li će to biti kraj pojačanjima, ne možemo da kažemo u ovom trenutku, ali definitivno pretenzije našeg kluba su prvo mesto u oba takmičenja – IHL i Državno prvenstvo Srbije.

Predstavljamo vam Mihala Kluku i Iona-Georgij Kosteva.

Mihal Kluka rođen je u Slovačkoj, 05. januara 1992. godine. Igra na poziciji levog krila i napadača. Visok je 178 cm i težak 75 kg. Ekipe za koje je nastupao su: Dubnica, Nitra, Zilina, Dukla Senica, 95 Povaška Bistrica, Trnava i Topolčani (Slovačka), te Monpelijer (Francuska).

 

 

Ion-Georgij Kostev rođen je u Salekhardu (Rusija), 24. marta 1990. godine. Igra na poziciji beka. Visok je 190 cm i težak 95 kg. Nastupao je za Olimpiju (Kirovo-Čeleck), Neftjanik, Neftehimik (KHL), Reaktor, Dizel, Rubin i Almatij.

 

 

Kluki i Kostevu želimo dobrodošlicu u naš klub (nastupaće već protiv Slavije), a ako bude još nekih interesantnih vesti bićete blagovremeno obavešteni.

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама