Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Počinje borba za IHL titulu – SVI NA HOKEJ!!!

Dugo hokejaški klub Crvena zvezda nije osetio slast podizanja pobedničkog pehara. Čekaju crveno-beli na to od sezone 2004/05 kada su bili prvaci SCG. Najbliži tome da da podignu pobednički pehar naši oklopnici su bili u prethodne dve sezone, ali su im tada na put stale ekipe Partizana i Beograda. Ove sezone Zvezda ima priliku da se nada osvajanju dva trofeja – regionalne IHL lige i domaćeg prvenstva.

Upravo ovo prvo takmičenje koje smo naveli, regionalna IHL liga, ulazi u plej of završnicu u kojoj crveno-beli treba da pokažu koliko vrede. Regularni deo takmičenja naši hokejaši su završili na drugom mestu, odmah iza Triglava, i u plej ofu bi sve do finala (ako do njega dođu) trebali da imaju prednost domaćeg led. Naravno, ono što cele sezone fali crveno-belim oklopnicima je velika podrška sa tribina i nadamo se da ona u ovom plej ofu neće izostati.

Ali da se vratimo onome što naše oklopnike očekuje na ledu. Prvi protivnik je ekipa ljubljanske Playboy Slavije koju je Zvezda dobila sva tri puta ove sezone. Ipak, u poslednjem duelu, koji su Zvezdini oklopnici dobili u Ljubljani, bilo je tesno i neizvesno. Činjenica je da je Slavija podigla svoju formu, kao i da, po rečima naših hokejaša, Zvezda nije odigrala na nivou na kojem to može. Ipak, nadamo se da će četa Igora Krivošlika pokazati svu ozbiljnost i kvalitetom, koji je sigurno na njihovoj strani, preskočiti prvi stepenik.

Sada da se vratimo na onaj drugi deo koji je po rečima igrača njima izuzetno važan. Naime, cele sezone poseta na hokejaškim utakmicama je mizerna. Jedino se može reći da je malo bolja poseta bila na poslednjoj utakmici između Zvezde i Triglava, ali ni to nije ono što je zadovoljavajuće i što motiviše igrače. Svi do jednog bili su složni u tome da bi voleli da vide više navijača i jasno su rekli da im to predstavlja motiv više da pruže bolje partije. Naš portal je zajedno u saradnji sa klubom učinio sve da kroz pisane i video najave, izveštaje i intervjue privuče pažnju zvezdaške javnosti, pa stoga i ovaj put želimo da vas pozovemo da dođete u ledenu halu Pionir i pružite podršku našim momcima na putu ka trofejima. Oni svojim trudom i radom to zaslužuju. A zaslužuje, pre svega, naš klub kojeg neizmerno volimo i kunemo se da smo uvek uz njega.

Zato, već 3. marta od 17:30 budite na tribinama ledene hale Pionir i neka se ponovno čuje huk sa tribina i podrška koja će zalediti protivnika, a našim oklopnicima dati krila za nove pobede. Takođe, pozivamo sve navijače Crvene zvezde koji žive i rade u Sloveniji da 7. marta dođu u Ljubljanu, ledena hala Zalog, i pruže našim oklopnicima podršku u revanš susretu. Eventualna treća utakmica igrala bi se 10. marta u Beogradu, ledena hala Pionir.

 

 

ZVEZDA TE ZOVE, SVI NA HOKEJ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама