Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Најава утакмица

Zvezda protiv Red team-a, Red team protiv NS Starsa

Nastavlja se Državno prvenstvo Srbije u hokeju na ledu, obavijeno velom tajne. Naime, uspeli smo da dođemo do informacije kada se igraju neke utakmice, kao i to da je nedavno održan sastanak kuba sa Savezom u kome je insistirano da se utakmice u Državnom prvenstvu ili odigraju ili registruju službenim rezultatom. nadamo se da ćemo uspeti da dođemo i do zapisnika sa tih utakmica kako bi svi vi koji volite ovaj sport, i koji želite da znate podatke sa utakmica, mogli da budete pravovremeno obavešteni o svemu.

Uglavnom, večeras u ledenoj hali na Novom Beogradu svoj meč igraju Crvena zvezda i Red Team. Utakmica počinje u 22:15 i ako imate vremena skoknite do hale da date podršku našim hokejašima kojima sigurno nije svejedno što igraju ovakvo Državno prvenstvo u kome je titula prvaka skoro pa obezvređena, ali i da vidite mlade hokejaše Red team-a koji predstavljaju budućnost našeg hokejaškog kluba.

Mladi i perspektivni hokejaši Red teama će posle susreta sa Crvenom zvezdom već u sredu i četvrtak od 20:15 odigrati svoje mečeve sa NS Starsom u Novom Sadu. Biće ovo lepa prilika za Zvezdine navijače iz Novog Sada i okolnih mesta da podrže ove mlade momke.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама