Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Извештаји

Ubedljiva pobeda Zvezde nad Red team-om

Hokejaši Crvene zvezde odigrali su još jednu utakmicu u okviru Državnog prvenstva Srbije. Ovog puta meč je odigran protiv drugog tima Crvene zvezde, Red team-a, i ostvarena je ubedljiva pobeda od 14:0.

Da se zaista radi o fantomskom prvenstvu, koje ni po čemu ne predstavlja normalno hokejaško prvenstvo Srbije, govori i činjenica da se igralo bez prekida, sa pauzama od 3 minuta između trećina, kao ni da nije bilo sređivanja leda. S jedne strane ovo je potpuno normalno kada se zna da krovna organizacija Srbije u hokeju na ledu ne radi ama baš ništa da ovogodišnje takmičenje dobije na svom značaju, pa onda nije ni čudo da su se igrači i treneri, jedne i druge ekipe, dogovorili da se meč odigra pod ovakvim uslovima.

Do pisanja ovog “izveštaja” nismo uspeli da dođemo do zapisnika, pa ćete tako i ovaj put ostati uskraćeni za strelce i kretanje rezultata po trećinama. Nećete puno time izgubiti, ali će vas ovakav pristup domaćem takmičenju sigurno udaljiti od želje da dođete i podržite naše hokejaš kada im bude najpotrebnije, u plej ofu IHL lige (titula u domaćoj konkurenciji ne bi trebala da predstavlja neki veći problem).

Ipak, mi vas pozivamo da ne odustanete, nego da svojim dolaskom na meč protiv zagrebačkog Medveščaka (o terminu utakmice ćemo vas obavestiti na vreme) podržite crveno-bele oklopnike u borbi za titulu regionalnog prvaka.

Za kraj, podsećamo vas da se večeras u ledenoj hali pionir igra gradski derbi između veterana Crvene zvezde i Drvenih nogica sa početkom od 22:45, dok drugi tim Crvene zvezde (Red team) igra večeras i sutra svoje utakmice u Novom Sadu, protiv NS Stars-a, sa početkom od 20:15.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама