Фудбал Фудбал/Вести

Boaći: Pobede poklon za rođendan

Izvor: SD Crvena zvezda

Crvena zvezda odigrala je prve dve prijateljske utakmice na pripremama u Turskoj i zabeležila dve pobede. Zvezdin napadač Ričmond Boaći, koji je igrao u drugom susretu protiv Dinama iz Bresta, istakao je da je izuzetno zadovoljan zbog pobede od 2:0 nad kvalitetnim rivalom.

– Pre svega zahvalan sam Bogu što nam je dao snage da pobedimo ovu utakmicu. Znate da naši igrači uvek daju sve od sebe. Danas su svi igrali u svom najboljem izdanju i to nam je donelo pobedu. Kao što uvek kažem nijedna utakmica nije laka. Dinamo je dobra ekipa iz Belorusije, mislim da su prošlu sezonu završili na četvrtom mestu. Ipak, mi uvek dajemo sve od sebe jer u svakoj utakmici želimo da pobedimo. Verujem da ćemo nastaviti sa pobedama kada prvenstvo počne. Želimo da ostvarujemo pobede bez primljenog gola – rekao je Boaći.

Boaći je, sa dvojicom novajlia učestvovao u akciji kod drugog gola. Odlično je uposlio Hajdina koji je pronašao Bena i tako je Zvezda postavila konačan rezultat.

– Spreman sam da igram sa svakim igračem koji dođe u Zvezdu. Mogu da igram bilo koju ulogu i da se krećem dobro sa svakim saigračem. Pre utakmice uvek kažem kako ću se kretati na terenu, saigrači mi kažu kako žele da igramo i dobra komunikacija nam sve olakšava. Mislim da je komunikacija Bena i Hajdina sa ekipom odlična.

Zvezdin napadač zadovoljan je trenutnom formom svoje ekipe, kao i ličnim učinkom na treninzima i prijateljskim utakmicama.

– Uvek dajem najbolje od sebe i Bog mi pomaže u tome. Nažalost danas nisam uspeo da dam gol, iako sam to mnogo želeo, ali to je deo fudbala. Ne možete svakog dana da postižete pogotke. Uvek sam spreman i uvek sam onaj isti Boaći kakvog me svi znaju. Bog je uvek prvi, a tu su i skromnost, odlučnost, poslušnost i poštovanje. To je moj moto u fudbalu.

Boaći je danas proslavio 25. rođendan i rekao da mu je njegova ekipa dala najlepsi poklon u vidu dve pobede.

– Zaista nisam ni znao da mi je rođendan dok se nisam probudio i video mnogo poruka sa najlepšim željama. Zaboravio sam, ali srećan sam što sam napunio 25 godina. Mislim da će ovo biti jedna od najboljih godina. Danas je 28. a to je broj koji mi uvek donosi sreću. Videćemo kako će biti – poručio je Boaći.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама