Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Извештаји

Sabadoš: Biće bolje, hvala navijačima

Crvena zvezda je tesno i nesrećno poražena od Triglava u derbiju trećeg kruga IHL takmičenja. Triglavu je ovo treća ovosezonska pobeda nad Zvezdom i pulenima Igora Krivošlika ostaje da rade još više kako bi u plej ofu mogli da naplate sve ove poraze. Posle utakmice zamolili smo Roberta Sabadoša da nam da svoje utiske.

Znamo da posle ovakvog poraza nije lako bilo šta reći, ali da li možeš za klupski i naš portal da kažeš gde su uzroci ovih Zvezdinih tesnih poraza od Triglava. Svaka utakmica je završena minimalnim porazom. Može li vam se to vratiti u plej ofu?

“Svakako, sve je moguće. Do poraza je došlo jer mi nismo uspeli da iskoristimo naše šanse sa igračem više, dok su oni to čak oba puta uspeli da urade. Radimo na igri sa igračem vise, ali ne idem nam baš najbolje. Falilo je danas jos 3-4 igrača koja bi nam verovarno značila. Imali smo samo 2 bekovska para i to ne 100% zdrava, tako da je dosta teško bilo igrati. Ja verujem da će sve biti bolje kada se vratimo u pun sastav. Hvala svim navijačima na podršci koji su danas došli da nas bodre,” rekao je Sabadoš.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама