Фудбал Фудбал/Вести

Milojević pokazao šta želi

Izvor: FK Crvena zvezda

Popodnevni trening pretposlednjeg dana rada na Kipru fudbaleri Crvene zvezde odradili su u dve grupe.

sestidandrugitreningvest_5a623d43a6491.JPG

Ovog puta nije bilo podele na ofanzivce i defanzivce. Obe grupe u izmešanom sastavu radile su po sat i po vremena pod budnim okom stručnog štaba Vladana Milojevića.

Uobičajeno zagrevanje naših prvotimaca ovog puta ispratilo je navijanje pristalica Zvezdinog bratskog kluba Olimpijakosa iz Pafosa. Uz skandranje imena dva crveno-bela kluba izabranicima našg šefa stručnog štaba bilo je mnogo lakše da prebrode sve prepreke.

Uvodni deo treninga ovog puta sastojao se od rada sa i bez lopte. Kao specifični pripremni deo radila se šema pasa, vežba u grupi sa loptom.

Nakon uvoda, obe grupe u svom terminu, prešle su na taktički deo treninga gde su se uvežbavali ofanzivni i defanzivni aspekti igre sa određenim zahtevima koje je naš stručni štb postavio pred prvotimce. Trener Milojević je svojim igračima tokom većeg dela rada demonstrirao šta od njih traži na terenu.

Ono što raduje sve pristalice crveno-belih jeste da se forma ekipe odlično tempira za premijeru u prolećnom delu sezone koju će naši prvotimci imati 13. februara na Marakani na utkmici Lige Evrope protiv moskovskog CSKA. Vrlo bitan podatak jeste i da se svi naši fudbaleri odlično osećaju i da zahvaljujući marljivom i predanom radu stručnog štaba imaju idealne uslove za dalje pripreme.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама