Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Nikola Pavlović: Možemo do pobede u Novom Pazaru

Izvor: OK Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde u petak 19. januara (18 časova) gostuju Novom Pazaru u okviru 13. kola BPŠ Superlige Srbije.

Crveno-beli su se u prvom delu sezone sastali sa Novim Pazarom od koga su, posle velike borbe, izgubili u Beogradu rezultatom 2:3, po setovima 25:19, 25:21, 24:26, 25:27, 13:15.

– Sigurno je da će biti težak meč. Poslednjih par utakmica smo odigrali na visokom nivou i ako budemo nastavili sa dobrom igrom smatram da možemo da im se revanširamo i da ih pobedimo u Novom Pazaru – izjavio je bloker crveno-belih Nikola Pavlović.

Zvezda se trenutno nalazi na 8. mestu na tabeli sa skorom 4-8, dok je Novi Pazar nakon prvog poraza u prvenstvu, od Spartaka iz Subotice, pao na 2. mesto i ima skor od 11 pobeda i jednog poraza. Naši odbojkaši u poslednjih nekoliko mečeva su pokazali zavidnu formu.

– U poslednjih nekoliko utakmica stvarno igramo veoma dobro. Dobre igre su počele još od meča sa Vojvodinom koji smo izgubili, ali forma od tada raste. Iako je bila pauza nastavili smo u dobrom ritmu i veoma sam zadovoljan našim igrama – istakao je Pavlović.

Utakmica 13. kola BPŠ Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u petak 19. januara od 18 časova u dvorani Pendik u Novom Pazaru. Meč će suditi Đorđe Zelenović i Tomislav Popović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама