Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши Одбојкашице СДЦЗ

Spartak (Lj) i Dinamo u petak gostuju crveno-belima

U petak 12. januara odbojkašice i odbojkaši Crvene zvezde će odigrati svoje prve mečeve u 2018. godini. Crveno-beli će biti domaćini ekipama Spartaka iz Ljiga i Dinama iz Pančeva.

Na parket dvorane USC Voždovac na Banjici prvo će izaći odbojkaši Zvezde i Spartaka. U prvom delu sezone crveno-beli su slavili u Ljigu sa 2:3, po setovima 24:26, 25:20, 27:25, 22:25, 9:15.

Nakon serije od pet poraza u pvenstvu, naši odbojkaši su sa dve pobede nad Radničkim u polufinalu Kupa Srbije i plasmanom u finale nagovestili bolje partije i rezultate u nastavku sezone. Zvezda je trenutno 8. na tabeli, dok je naredni rival izabranika Dragana Kobiljskog na 9. mestu sa istim skorom od 3 pobede i 8 poraza.

Utakmica 12. kola BPŠ Superlige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka iz Ljiga igra se u petak 12. januara 2018. godine od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Meč će suditi Biljana Milinković i Anđelko Popović.

Nakon meča odbojkaša Zvezde i Spartaka na teren će izaći naše odbojkašice koje u meču 12. kola BPŠ Superlige dočekuju pančevački Dinamo.

Biće to već četvrti duel dva tima u ovoj sezoni. Prethodna tri su završena pobedama Crvene zvezde identičnim rezultatom, sa maksimalnih 3:0. Crveno-bele su bile ubedljive u dva meča u četvrtfinalu Kupa Srbije, kao i u 3. kolu Superlige kada je naš tim u Pančevu slavio sa 0:3, po setovima 13:25, 20:25, 16:25.

Posle poraza od Železničara u Lajkovcu Crvena zvezda je vezala pet trijumfa u domaćem prvenstvu. Trenutno se naša ekipa nalazi na 2. mestu BPŠ Superlige sa skorom 9-2, koliko imaju i trećeplasirani Železničar i četvrtoplasirano Jedinstvo, dok je lider Vizura sa pobedom više.

Sa druge strane ekipa Dinama zauzima 9. mesto na tabeli sa tri pobede i 8 poraza. U poslednjem kolu Pančevke su izvojevale veoma bitnu pobedu u borbi za opstanak u eliti protiv Klek MD Zrenjanina rezultatom 3:1.

Utakmica 12. kola BPŠ Superlige Srbije između Crvene zvezde i Dinama na programu je u petak 12. januara od 20,30 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Meč će suditi Jovana Vuković i Đorđe Stevanović.

Ulaznice za oba meča će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама