Хокеј Хокеј/Извештаји

Reprezentacija Srbije slavila protiv Hrvatske

Prvu utakmicu u nizu od pet planiranih, na Svetskom prvenstvu u20 hokeja na ledu, koje je danas svečano otvoreno u ledenoj dvorani hale Pionir, reprezentacija Srbije je odigrala u svoju korist i slavila je protiv reprezentacije Hrvatske, konačnim rezultatom 3:2 ( 1:1, 0:1, 2:0 ).

Prema raspoloživoj statistici, naši momci imali su 10,71% odnosno 28 šuteva na protivnički gol, a ekipa hrvatske reprezentacije, imala je 13,33%, odnosno 15 šuteva na naš gol, koji je branio Mitić Jug, iz redova Zvezde, sasvim uspešno, sa čak 86,67%.

Prvoj pobedi, nadamo se, u nizu sledećih, doprineli su, pored Subotić Srđana i Ćurčić Sergeja, momci SKHL Crvena zvezda, Vukićević Luka i Đumić Mirko.

Golove za Hrvatsku upisali su Kramarić Luka ( aisis. Ficur Bruno, Trstenjak Tomo ) i Canić Dominic Rene ( asis. Trstenjak Tomo ).

Kao što je u ranijem intervjju i napomenuo nas sagovornik, iz Zvezdinih redova, Vrućinić Veljko, ova pobeda ima veliki značaj, kako po pitanju eventualnog plasmana, tako i po pitanju velike motivacije i dodatne sigurnosti među momcima u reprezentaciji, imajući u vidu veliku želju potivničke ekipe da se nekako vrate u redove Div I.

Naredna utakmica koju naša reprezentacija igra, održaće se već sutra, 11.1.2018. godine, u 20h, protiv reprezentacije Španije.

Podržimo momke pod našom zastavom. Ostanimo deo SKHL Crvena zvezda.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама