Хокеј Хокеј/Извештаји

Seniori sigurno do pobede nad Slavijom

Seniori SKHL Crvena zvezda, večeras su pokazali svoju spremnost, te su na svom ledu, dvorane Pionir, pobedili gostujuću ekipu HK Slavija, rezltatom 6:1.

Prvi period, svojim golom, postignutim krajem devetog minuta, otvara Novaković Uglješa, na asistenciju Bjelogrlić Uroša. Nepuna tri minuta ksnije, ovaj gol prati Daniel Michal, na asistenciju Leonov Yevgenija, te se rezultatom 2:0 ovaj period i zatvara.

Druga trećina započinje već nešto raspoloženije, te početkom dvadesetosmog minuta, Leonov Yevgenij upisuje gol, na asistencije kapitena, Brkušanin Marka i Bjelogrlić Uroša, da bi deset minuta kasnije, prvi gol za tim Slavije, postigao Čampa Andraž, na asistenciju Vidic Domena. U treći period igre, timovi ulaze rezultatom 3:1.

Sedam minuta igre bilo je potrebno Đumić Mirku, da upiše još jedan gol za Zvezdu, a na asistenciju Daniel Michaila, da bi ga u jedva dvdeset sekundi ispratio Podunavac Pavle, a na asistencije Vučurević Nemanje i Sefič Davida. Utakmicu golom za krajni skor od 6:1, zatvara Bjelogrlić Uroš, uz pomoć Anić Ivana.

Sledeća utakmica seniorima predstoji 23.12.2017., protiv ekipe Medveščaka, koju će igrati pred njihovom publikom.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама