Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

EVROKUP: Zvezda potopljena u Beogradu, u revanšu je čeka NEMOGUĆA misija

Vaterpolisti Crvene zvezde odigrali su prvu utakmicu četvrtfinala Evrokupa, protiv Verone i izgublili. Na bazenu SC “Milan Gale Muškatirović” u Beogradu rezultat je bio Crvena zvezda – Verona 5:10 (0:1, 3:3, 2:2, 0:4). Revanš je na programu 9. decembra, a ekipa Dejana Savića praktično ima nemoguću misiju.

Foto: MN Press

U prvoj četvrtini viđen je samo jedan gol, i to u mreži Crvene zvezde. U nastavku meča, Nebojša Toholji Veljko Tankosić su pogađali i smanjili prednost Italijana na 3:2. Ubrzo je bilo i 4:2 za Veronu, da bi Aleksandar Njegovan smanjio na 4:3. Tim rezultatom je i završeno prvo poluvreme.

Već u uvodnim minutima treće četvrtine Verona je ponovo povela sa dva gola razlike, da bi Đorđe Tanasković smanjio na 5:4. “Bombom” sa nekoliko metara, Ognjen Stojanović je izjednačio na 5:5. To je ujedno bio i prvi egal na meču na Dorćolu. Ipak, Filjioli je doneo novu prednost Veroni. Rezultat na kraju treće četvrtine bio je 6:5 za Italijane. Na početku poslednje deonice Galo je povećao na 7:5. Ubrzo je Luongo povećao na 8:5, da bi u narednom napadu bilo i 9:5. U poslednjim trenucima bilo je i koškanja u bazenu, ali se sve završilo na tome.

Do kraja je viđen još jedan gol, za konačnih 10:5.

 

Vest preneta sa sajta Srbijadanas

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама