Рукомет Рукомет/Извештаји СДЦЗ

Radnički Obrenovac – Crvena zvezda 27:38 (13:22)

NENAD PERUNICIC, trener, i ALEKSA KLJAJIC, rukometas Crvene zvezde, na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana, u hali sportskog centra na Banjici. Beograd, 09.10.2016. foto: MN press / vm Rukomet, Partizan, Crvena zvezda

Rukometaši uspešno prebrodili još jednu prepreku na putu ka glavnom žrebu Kupa Srbije. Crvena zvezda je u „Šumicama“ savladala Radnički iz Obrenovca 38:27 (22:13).

Posle prvog poraza u sezoni u Aranđelovcu i pred dolazak Železničara u „Šumice“, crveno-beli su imali obaveze u Kupu Srbije.

I uspešno su nastavili pohod ka odbrani trofeja. Savladali su Radnički iz Obrenovca 38:27, a priliku su ponovo dobila i Zvezdina deca. I svi su se upisali u strelce, a debi su zabeležili Stefan Petrić, sin Vladimira Petrića, i Matija Nikolić.

Crvena zvezda je brzo došla do vođstva, u serijama je pogađa, a tom ritmu je i završila prvo poluvreme, serijom 5:0 za 22:13.

Pobednik je praktično bio poznat kada su crveno-beli nastavili seriju i u drugom poluvremenu golovima Pešića i Aleksandra Babića i dvocifrenu prednost održavali do kraja meča. Maksimalan prednost iznosila je 32:14 u 43.minutu meča.

U drugom poluvremenu priliku su dobili Ivan Horvat, Aleksa Tufegdžić, Stefan Petrić i Matija Nikolić. Svi su se upisali u strelce, a Nikolić je postigao 4 gola.

Najefikasniji su bili Bugarinović, Milosavljević, MAtičić i Pešić sa po 6 golova.

Radnički Obrenovac – Crvena zvezda 27:38 (13:22)

Beograd, dvorana: „Šumice“. Gledalaca: 150. Sudije: Cvetićanin i Purić (Beograd). Sedmerci: Radnički 5 (5), Crvena zvezda 4 (4). Isključenja: Radnički 2, Crvena zvezda 4 minuta.

RADNIČKI: Gagić, Bojić 6, Ulićević, Zoranović 4, Basara 2 (2), Sokolov 1, Duracović 6 (1), Timotijević 2, Koprivica 1, Ranković 1, Obradović 2 (2), Peković, Vesović 2, Minić. Trener: Nenad Timko

CRVENA ZVEZDA: Čolović, Šotić, Mošić, Horvat 1, A. Babić 2, Ljubojević 3, Palević, Pešić 6, Ljubenović, Bugarinović 6, Milosavljević 6, Matičić 6 (3), Nikolić 4, Kljajić, Tufegdžić 2, Petrić 2 (1). Trener: Nenad Peruničić

 

Vest preuzeta sa sajta RK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама