СДЦЗ Хокеј

Zvezdini klinci slavili u Celju

Mladi oklopnici Crvene zvezde (U12) ostvarili su danas vrednu pobedu u Celju u okviru Državnog prvenstva Slovenije. Savladan je domaćin, HK Celje, rezultatom 6:3 (2:2, 2:0, 2:1).

Image may contain: one or more people

Prvi period igre protekao je u izjednačenoj igri što govori i rezultat na kraju tog perioda – 2:2. Domaći su došli u vodstvo golom Matveža Marinšeka u 4. minutu susreta, a Crvena zvezda je izjednačila u 7. minuti preko Valentine Vrhoci. U 11. minuti Zvezdini oklopnici dolaze do prednosti od 2:1. Ovaj put je strelac Mane Poznan (asistencija Andreja Raičević). Ipak, Zvezdino vodstvo nije trajalo dugo. Samo minut kasnije Celje postiže izjednačujući gol, a strelac je Jure Robek. Ovim rezultatom se otišlo na prvi odmor.

U drugom periodu igre golova nije bilo do pred sam kraj. Vodila se izjednačena bitka na ledenoj plohi, a onda je Zvezda u 24. minuti susreta golom Vrhoci Valentine došla u vodstvo od 3:2. To kao da je dalo krila našim hokejašima, pa je u 24. minuti svojim drugim golom Mane Poznan povećao Zvezdino vodstvo na 4:2 (asistenti kod ovog gola su bili Ivan Dimitrijević i Raičević Andreja).

U poslednjem periodu bilo je dosta borbe, ali prvi gol pada u 37. minuti susreta. Domaći preko Luke Ramšaka smanjuju na 4:3. Mešutim, crveno-beli oklopnici ne dozvoljavaju domaćinu da preokrene rezultat, te golovima u 45. minuti dolaze do pobede (6:3). Strelci su bili Raičević Andreja (asistencija Vrhovi Valentina) i Dimitrijević Ivan (asistencija Raičević Andreja).

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама