Фудбал Фудбал/Вести

Stojković: Neka nam ovo bude nauk za sledeću utakmicu

Autor: Milan P, CZBG

Naš borbeni desni bek izneo je svoje mišljenje večerašnje utakmice:

Image result for filip stojkovic zvezda

‘Nismo bili loši danas, ali nismo kažnjeni da primimimo i drugi gol jer ovakvo takmičenje ne prašta neke greške. Zadovoljan sam na kraju rezultatom.

Koje su to greške? Videli smo da Bate nije podlegao atmosferi na stadionu. Obično se brane protivničke ekipe, a oni su spustili loptu i vodili utakmicu?

Nažalost, mi smo im to dozvolili. Pre toga, Krasnoda i Sparta to nisu uradili jer smo mi nametnuli naš stil igre, igrali smo agresivnije. Sve je to posledica činjenice da smo ušli opušteno u utakmicu i mislili smo da ćemo to lagano da uradimo. U Evropi ne može da bude ništa lagano, tako da neka nam bude nauk za sledeću utakmicu’.

Ova utakmica je dosta podsetila na onu u Krasnodaru gde su Rusi zagospodarili prvih 20 minuta? I ovde je Zvezda zaigrala posle izvesnog vremena?

‘Sećam se utakmice u Kransodaru, ali mislim da je Krasnodar mnogo kvalitetniji tim od Batea. Ipak, i Bate je pokazao svoj kvalitet, pre svega su fizički spremni i agresivno su ulazili u svaki duel. Nismo očekivali njihov takav početak, ali smo posle posložili igru i zaigrali kako znamo.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама