Фудбал Фудбал/Вести

Milojević posle BATE-a: Mesto nam je u Ligi Evrope

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom BATE Borisova (1:1) u okviru grupe H Lige Evrope. Trener crveno-belih, Vladan Milojević, istakao je zadovoljstvo pruženom igrom, ali i žal za propuštenom pobedom.

Oba tima su imala svoje šanse. Možda smo mi za nijansu trebali da dobijemo utakmicu. Igrati ovakve utakmice je stvarno specifično, rekao sam igračima da treba da postignemo i drugi gol i da utakmicu privedemo kraju. BATE je iskusna ekipa, imaju svoj plan. Bili su dugo učesnici Lige šampiona i Lige Evrope. Znali smo da će da promene sistem u drugom poluvremenu.  Probali smo i sa dva napadača kod izjednačenja, to pokazuje našu nameru da pobedimo. Moja filozofija nije, niti će biti da se povlačim. Ovo je za nas veliko iskustvo. Ostaje žal, ali na kraju krajeva, da kažemo da je rezultat podeljen na ravne časti”, istakao je Milojević.

Takođe, Milojević je posebno naglasio da se Zvezda konačno vratila tamo gde joj je mesto: “Po istoriji, po veličini kluba, po imenu nam je mesto da se svake godine borimo za Ligu Evrope. Ovi momci zaslužuju podršku. Nadam se i znam da će navijači i na sledećim utakmicama da budu sa nama”, završio je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама