Кошарка Кошарка/Вести

Crvena zvezda mts i Lokomotiva – obaveštenje

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve vlasnike novih sezonskih ulaznica i učesnike akcije “doniraj i dominiraj” da će za njih biti slobodan ulaz na utakmicu Crvena zvezda mts – Lokomotiva Kubanj koja se igra u subotu od 18 sati u Beogradu.
KK Crvena zvezda mts u subotu sastaće se sa ekipom „Lokomotive” iz Krasnodara.
Meč će se igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić” a za ovu priliku, pred odlazak ekipe na turnir na Kritu (Olimpijakos, Makabi, UNICS), KK Crvena zvezda mts obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica i učesnike u akciji „Doniraj i dominiraj” , da će za njih, ulaz na za utakmicu sa Lokomotivom slobodan.
Ovim, KK Crvena zvezda mts želi da se zahvali svima koji su na više načina pokazali da veruju u to što radi klub, o čemu govori i podatak o broju prodatih sezonskih karata u predsezoni, ali i sredstva koja ljudi koji vole Crvenu zvezdu samoinicijativno prikupljaju već mesecima kroz akciju „Doniraj i dominiraj”.
Zato KK Crvena zvezda mts i na ovaj način želi da im se zahvali.
Utakmica Crvena zvezda mts – Lokomotiva Krasnodar igra se u subotu od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić”,a o načinu ulaska na ovu utakmicu vlasnika sezonskih ulaznica i učesnika akcije „Doniraj i dominiraj” klub će informisati sve zainteresovane, kroz sve klupske digitalne platforme u petak.
KK Crvena zvezda mts

Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda
Скочи на траку са алаткама