Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Zvezda pobedom završila učešće na turniru u Herceg Novom

U subotu je u Herceg Novom završen pripremni turnir, a Crvena zvezda je zauzela treće mesto.

Vaterpolisti Crvene zvezde, turnir u Herceg Novom 2017

Posle poraza od Jadrana iz Hreceg Novog (7:6) i Jadrana iz Splita (15:5), crveno-beli su u poslednjoj utakmici na ovom turniru pobedili mađarski Miškolc rezultatom 13:10. Crveno-beli su poveli 2:0, a u drugoj četvrtini su uvećali prednost, te su na poluvremenu vodili 6:2. U nastavku se vodila ravnopravna borba, a Zvezda je bez problema održavala veliku prednost.

Poveli su Beograđani 2:0 posle tri minuta igre, golovima Ognjena Stojanovića i Mateje Asanovića. Na prvi odmor se otišlo sa rezultatom 3:2 u korist Zvezde, koja je u drugom periodu preko Veljka Tankosića stigla do vođstva od 5:2, a zatim je na 6:2, pred odlazak na poluvreme, povisio Đorđe Tanasković. Sredinom trećeg dela meča bilo je i 8:3, pa je Zvezda bez problema stigla do pobede.

Briljirao je Stojanović sa šest golova, dok je Tankosić dodao tri, a  Tanasković dva pogotka.

Miškolc – Crvena zvezda 10:13 (2:3, 0:3, 4:4, 4:3)

Bazen: Škver. Sudije: Ivanovski i Mišković. Isključenja: Miškolc 9, Crvena zvezda 13. Peterci: Miškolc 2 (2), Crvena zvezda 1 (1).

Miškolc: Čoma, Kuzmenko 2, Dori, Hornjak, Berta 1, Boven 2, Vadovič, Nađ, Jakob 1, Mišić 2, Milić, Halek 2, Lukas, Košik. Trener: Sike.

Crvena zvezda: Dobožanov, Tankosić 3, Jović, Bursać, Šuberić, Ilić, Njegovan 1, Toholj, Nikolov, Tanasković 2, Stojanović 6, Asanović 1, Todorovski, Kovačević. Trener: Savić.

 

Vest preuzeta sa sajta vaterpolo vesti

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама