Фудбал Фудбал/Вести

Adžić – Šansa za mlade igrače

Ekipi Vladana Milojevića na prepodnevnom treningu priključili su se fudbaleri koji su imali obaveze u mladoj reprezentacije. Nakon pobede u dresu Srbije, Luka Adžić istakao je da željno iščekuje nove pobede u crveno-belom dresu.

Adzicves.JPG

– Trenirao sam sa mladom reprezentacijom, tako da sam u takmičarskom ritmu. U petak sam debitovao za selekciju do 21 godine u pobedi nad Gibraltarom i to mi zaista mnogo znači. Bilo je i vremena za odmor koji je, moram da priznam, prijao. Danas smo imali trening uvoda u rad, pošto mnogi igrači nisu bili tu jer su takođe imali obaveze u svojim reprezentacijama. Sada počinjemo da radimo punim tempom, već danas imamo dva treninga. Sve ovo je baza za ono što nas čeka u nastavku prvenstva – rekao je Adžić.
Izabranike Vladana Milojevića u subotu očekuje meč sa Javorom u Ivanjici.
– Nisam do sada nikad igrao u Ivanjici, ovo će mi biti prvo gostovanje. Znam da Javor ume da bude nezgodan protivnik i da mnoge ekipe imaju problema na njihovom terenu ranijih godina. To uopšte na nas ne treba da utiče, mi treba da budemo usredsređeni i da se pripremimo kao za svaku utakmicu do sada i verujem da neće biti problema ukoliko mi budemo pravi, kao što smo bili i do sada.
Zvezdin mladi krilni napadač ističe da ga raduje povratak publike u velikom broju na Marakanu.
– Tek je prošla euforija oko Krasnodara, a sada već očekujemo nove spektakle na našem stadionu. To će biti zaista ogromno iskustvo za nas mlade igrače, imamo priliku da dokažemo svoj talenat i jedva čekamo da počnu utakmice. Atmosfera na tribinama koju smo doživeli u prethodnim utakmicama je zaista nešto nezaboravno i veliki motiv i podsticaj za sve nas. Na mečevima kao što su oni protiv Krasnodara, večiti derbi stiče se samopuzdanje i dobija se rutina. Drago mi je što smo vratili publiku na naš stadion i što je Marakana puna kao nekad – poručio je Adžić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама