Кошарка Кошарка/Вести

Javni čas škole košarke u Zrenjaninu

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

U saradnji sa Aviv Parkom, KK Crvena zvezda mts organizuje javni čas škole košarke za dečake i devojčice uzrasta od sedam do 14 godina. Termin održavanja je od 16 do 20 časova na košarkaškom terenu Aviv Parka u Zrenjaninu.
KK Crvena zvezda mts nastavlja sa svojim aktivnostima namenjenim najmlađima. Akcije ’’Zvezdina radionica’’, ’’Zvezdina otvorena vrata’’ i posebno Zvezdin Letnji kamp naišli su na fantastični odjek među mladim košarkašima. Tereni na Malom Kalemegdanu, Zlatiboru i Vrnjačkoj Banji su bili po navici prepuni, a kako i ne bi kada je Zvezda garantovala najbolje moguće uslove i najstručniji kadar za rad sa mladim košarkašima.
Nastavljamo u istom ritmu! Ovog puta se Zvezdin letnji karavan namenjen najmlađima seli u Zrenjanin. U saradnji sa Aviv Parkom organizuje se javni čas škole košarke 5. avgusta koji je u planu da traje od 16 do 20 časova. Najmlađim polaznicima koji se već uveliko prijavljuju i ovog puta je omogućen rad sa trenerima koji su dokazano najbolji u radu sa decom, ali i majice, osveženja i slatki paketići. Poklone za sve učesnike obezbeđuje KK Crvena zvezda i njeni partneri Sport Vision, Vivia i IDEA.
Škola košarke će biti organizovana u nekoliko školskih časova, a namenjena je deci uzrasta od 7 do 14 godina.
Takođe, ističemo da je ovo samo jedan u nizu događaja ovakvog ili sličnog tipa koje će KK Crvena zvezda mts organizovati u saradnji sa kompanijom Aviv Arlonom na košarkaškim terenima Aviv Parkova:
“Želja nam je da decu sklonimo sa ulice i da im omogućimo zabavne aktivnosti za vreme školskog raspusta, kao i da im predstavimo prednosti koje nudi bavljenje sportom. U pitanju je letnji karavan Košarkaškog kluba Crvena zvezda, a mi smo imali priliku da trenere dovedemo u Zrenjanin. Sve će biti organizovano kao klasični školski časovi u trajanju od 45 minuta, i poziv da učestvuju u besplatnim časovima ne odnosi se samo na dečake, nego i na devojčice”, istakli su iz menadžmenta kompanije Aviv Arlon.
Najbolja preporuka za naš rad jeste broj dece koji se prijavio za ’’Zvezdinu radionicu’’, ’’Zvezdina otvorena vrata’’ i posebno Zvezdin letnji kamp. Naime, kamp je ove sezone okupio oko 550 polaznika u čak četiri smene na Zlatiboru i u Vrnjačkoj Banji. Mnogi od njih su bili tu i prethodnih godina, a oni kojima je to bio prvi put vratili su se kući prezadovoljni i uz reči da se vidimo i sledeće godine. Klubu i našim trenerima ne treba veća satisfakcija za sjajnu organizaciju i predan rad.
O predstojećem događaju pričao je i director marketinga KK Crvena Zvezda mts Filip Sunturlić.
‘’U saradnji sa Aviv Parkom pokrenuli smo ovu akciju. Posle brojnih aktivnosti sa najmlađima koje smo organizovali na Zvezdinim terenima na Malom Kalemegdanu, Basket Lendu, ali i na Zvezdinim letnjim kampovima u Vrnjačkoj Banji i na Zlatiboru, red je došao i na Zrenjanin. Naš cilj je poznat – dodatno približiti košarku najmlađima. Ipak je Srbija zemlja košarke, a Zvezda njen najbolji predstavnik u Evropi. Siguran sam da će na terenima Aviv Parka u Zrenjaninu polaznici moći mnogo da nauče od trenera KK Crvena Zvezda mts’’, istakao je Sunturlić.
Najmlađi su i dalje na vrhu piramide prioriteta KK Crvena zvezda mts. Već 5. avgusta vas pozivamo na košarkaški teren kod Aviv Parka u Zrenjaninu i garantujemo sjajno košarkaško iskustvo i fenomenalno druženje.
Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da se isprobaju na košarkaškom terenu u Aviv Parku Zrenjanin sa trenerima KK Crvene Zvezde, i da tog dana prođu besplatnu školu košarke sa njima, mogu se prijaviti svakog dana od 10h do 22h na telefon: 023/521-330.
Napominjemo da je potrebno da polaznici ponesu svoje lopte, a da im je sve ostalo obezbeđeno.
Скочи на траку са алаткама