СДЦЗ Хокеј

Zvezda još moćnija, potpisao Vučurević

Autor: CZBG

Hokejaški klub Crvena zvezda zaista radi izvanredan posao. Nakon povratka hokejaša koji su bili na pozajmici u HK Beograd, kao i potpisa Davida Sefiča i Marka Brkušanina, Uprava našeg kluba dovela je još jednog izvanrednog igrača. Reč je o napadaču Nemanji Vučureviću koji je prošle sezone također igrao za HK Beograd.

Vučurević, inače novosađanin, imao je nakon epizode u Beogradu dosta ponuda iz Nemačke, ali se ipak odlučio za Crvenu zvezdu, koja će njegovim dovođenjem imati jedan od najboljih rostera u poslednjih 20-25 godina.

Po svoj prilici crveno-beli, na čelu sa predsednikom Goranom Đakovićem, planiraju da dovedu još neka pojačanja, a na zvaničnoj fejsbuk stranici našeg kluba piše da se radi o napadaču koji trenutno igra u Švedskoj. Očito je da Zvezda u ovu sezonu želi da uđe maksimalno spremna i da posebno u najelitnijem evropskom takmičenju, Kontinental Kupu, pokaže svoju pravu snagu. Sigurno da Upravi i stručnom štabu ništa manje nisu važni ni MHL liga, kao ni domaće prvenstvo koje će po svemu sudeći ipak biti mnogo slabije nego prethodnih sezona.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама