Фудбал Фудбал/Вести

Đurovski – Želim da ovako nastavimo

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Boško Đurovski rekao je posle utakmice da je Zvezda u pojedinim minutima ličila na sebe.

540-bosko-6325.jpg

— Imali smo tešku utakmicu protiv ekipe Mladosti koja je veoma disciplinovana i dobro organizovana. Mislim da nam je mnogo pomogao prvi gol koji smo dali na samom kraju prvog poluvremena. Da je ostalo 0:1, bilo bi nam teže. Mogu da kažem da smo danas ličili na Crvenu zevzdu, naročito u drugom poluvremenu. I pored toga, nisam u potpunosti zadovoljan, ali mislim da smo na dobrom putu. Ako nastavimo ovako da pobeđujemo, nadamo se da Partizan može do kiksa. Najvažnije je da ovako nastavimo do kraja kako bismo spremni dočekali finale Kupa — rekao je Đurovski.

Uoči utakmice Zvezdin trener je isticao da je važno da ekipa ne primi gol, ali to se ipak desilo. Reakcijom može biti zadovoljan.

— Bilo je bitno da ne primimo gol, ali opet smo primili. Međutim, dali smo četiri gola i to će nam dati stabilnost, i pomoći će nam u narednom periodu. Lično verujem u oba pehara i dalje, mislim da veruju i naši igrači. Partizan je danas imao tešku utakmicu. Mladost je takođe odlično stajala na terenu i zadala nam probleme. Pobede se teško ostvaruju, nadam se i dalje da možemo do titule, ali to u ovom trenutku ne zavisi od nas — rekao je Đurovski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама