Фудбал Фудбал/Вести

Đurovski: Psihološka kriza je očigledna

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Boško Đurovski je nakon utakmice čestitamo Čukaričkom i Nenadu Lalatoviću na odličnoj utakmici, i naglasio da će Crvenoj zvezdi biti potrebno vreme da izađe iz psihološke krize.

— Čestitam Čukaričkom na izvanrednoj utakmici danas. Nisu imali šta da izgube i pokazali su jako dobar fudbal. Prijatno su me iznenadili. Želim im sve najbolje u nastavku prvenstva, u tri utakmice koje im ništa ne znače, nažalost, ali nadam se da će sledeće godine biti hit srpskog prvenstva. Što se tiče naše igre, mislim da smo u psihološkoj krizi poslednjih mesec dana, i to se i danas videlo. Očigledno, jedan trening nije bio dovoljan da se mnogo toga promeni, međutim meni je ova utakmica poslužila da vidim mogućnosti nekih igrača na određenim metima u timu. Mislim da će sigurno naredna utakmica biti drugačija od ove. Imaćemo više vremena i da se odmorimo i da analiziramo — rekao je Đurovski.

Utisak je da su Zvezdini fudbaleri pokazivali znakove nervoze tokom same utakmice.

— Tačno je da su bili nervozni. Bilo je novih zahteva sa moje strane, novi sistem igre, nove pozicije nekih igrača. Dosta su grešili, Čukarički je vršio dobar pritisak pa se u pojedinim delovima utakmice pokazala i panika. Ali, ponavljam, ova utakmica mi je i služila da uvidim neke stvari. A i sva ta nervoza odražava našu tešku situaciju, i to moramo da prebrodimo, nije lako — zaključio je Đurovski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама