Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Crveno-beli u Milanu

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts putuju u sredu u 18 časova u Milano gde ih u četvrtak od 20.45 očekuje utakmica 25.kola Evrolige sa „Armanijem“.

Košarkaši Crvene zvezde mts putuju u sredu u 18 časova u Milano gde ih u četvrtak od 20.45 očekuje utakmica 25.kola Evrolige sa „Armanijem”.

Crveno-beli će u ovoj utakmici biti znatno oslabljeni odsustvom Stefana Jovića koji ponovo ima problema sa povredom leđa i neće biti na raspolaganju timu i treneru Radonjiću u narednim danima.

U prvoj utakmici ekipa Crvene zvezde je slavila u „Kombank Areni” ali sada će tim iz Milana igrati pred svojim navijačima, a u dvorani „Mediolanum forum” ekipa Jasmina repeše pobeđivala je Olimpijakos, Darušafaku…

Čarls Dženkins: „ Ekipa Armanija je mnogo bolja nego što to rezultat govori, mnoge utakmice su izgubili u tesnim završnicama, a kod kuće igraju odlično u poslednje vreme. Pobedili su mnoge dobre timove u Milanu, savladali su Olimpijakos, ne tako davno Darušafaku. Imaju puno indiviudalnog talenta i kvaliteta, poštujemo ih, ali želimo da odigramo dobru utakmicu, jer smo u fazi takmičenja kada je svaki meč važan”

Ognjen Kuzmić: „Svi znamo da je protiv njih teško igrati na njihovom parketu gde igraju izvanredno i dobijali su neke rivale koji su velikog kvaliteta. Želja nam je da odigramo dobru utakmicu, koncentrisano i da damo sve od sebe u Milanu”

Trener Dejan Radonjić: „Idemo u Milano sa željom da odigramo dobar meč. Svesni smo činenice da Armani i mi imamo svoju problematiku u smislu izostanka određenih igrača, i da nas čeka jedan težak meč u kome moramo prevazići okolnosti, moramo da izvučemo maksimum i pariramo ekipi Armanija koja kod kuće igra jako, jako dobro. U mečevima koje su odigrali na svom terenu u poslednjih nekoliko nedelja, pobeđivali su Olimpijakos, Darušafaku, izgubili od Barselone malom razlikom. Pokazali su, bez obzira što nisu u borbi za plej of, da svi timovi u Evroligi daju sve od sebe protiv svih, i žele da da se pokažu na najkvalitetniji mogući način. Očekujem upravo takav „Armani” i moraćemo da odigramo jako jako dobro, kako bi parirali timu koju ima veliko iskusvto, izvanredne individualce”.

Ekipa Crvene zvezde mts je trenirala u sredu u dvorani „Aleksandar Nikolić”, jedini trening u Milanu odradiće na dan utakmice, a povratak u Beograd zakazan je za petak u večernjim časovima.

Utakmicu Armani – Crvena zvezda mts na kojoj se očekuje i veliki broj navijača crveno-belih iz Srbije, ali i Evrope, počinje u 20.45, a direktno će ga prenositi TV Sportklub.

 

Скочи на траку са алаткама