СДЦЗ Хокеј

Hokej: Počinju borbe za titulu, SVI NA HOKEJ!!!

Autor: CZBG

Seniorska ekipa Crvene zvezde ulazi u završne borbe za titulu prvaka Srbije u hokeju na ledu. Prva prepreka je ekipa Vojvodine.

Prvenstvo Srbije: Počinje plej-of, Zvezda četvrti put ove sezone gostuje Vojvodini
Foto: SHLS

U polufinalnoj seriji plej-ofa prvenstva Srbije, Zvezdina prva prepreka je ekipa novosadske Vojvodine. Iako još uvek nije definisano (barem nije donešena konačna odluka o tome) ko će nastupati za Crvenu zvezdu, Zvezda u ovaj susret protiv Vojvodine ulazi kao favorit. U sva prethodna četiri duela, naši oklopnici su bili bolji. Ostaje im sada da to pokažu i u ovoj polufinalnoj seriji koja se igra na dve dobijene utakmice.

Zvezdina najveća snaga je u dvojcu Zubricki – Buhkin koji su za sada bili nemilosrdni u, moramo reći, nikad slabijem domaćem prvenstvu. Naravno, prava snaga ovog tima će se pokazati u finalu (ako Zvezda pregrmi ovu prvu prepreku) protiv ekipe Beograda za koju se takođe ne zna u kom sastavu će nastupati protiv Zvezde (ako do tog finala dođe).

Uprave Crvene zvezde i Vojvodine su se dogovorile da prvi polufinalni susret (koji je trebao da se odigra u Pioniru) bude odigran u Novom Sadu. Utakmica se igra sutra (7. mart) sa početkom od 20:15 časova.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама