Кошарка Кошарка/Вести

Nova kazna Evrolige – 12 hiljada eura!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts ponovo kažnjen od strane Evrolige. Samo u 2017.godini klub je kažnjen sa 28.500 eura.

KK Crvena zvezda mts ponovo je kažnjen od strane disciplinskog sudije Evrolige, ovoga puta najvećom sumom u tekućoj sezoni od čak 12 hiljada eura, zbog „propusta” na utakmici 15.kola sa moskovskim CSKA.

Kako je zvanično u svojoj odluci naveo disciplinski sudija Evrolige, KK Crvena zvezda mts kažnjava se zbog „velikog broja članova obezbeđenja, policije i gledalaca koji su zauzimali stepenice i prolaze u dvorani Kombank Arena”.

I pored činjenice da su pojedini argumenti koje je izneo klub u svoju odbranu uzeti u obzir, KK Crvena zvezda mts kažnjen je novčanom kaznom od 12 hiljada eura.

Zato klub još jednom apeluje na sve koji dolaze na utakmice KK Crvena zvezda mts u Evroligi, i pored činjenice da je atmosfera koju prave naši navijači jedinstvena u Evropi, da se pridržavaju svih uputstava i apela, koje klub šalje pred velike evropske mečeve. Zbog sve više prekršaja i kazni koje stižu na adresu kluba, KK Crvena zvezda mts dolazi u apsurdnu situaciju da novac koji zarađuje od prodaje ulaznica i pobeda u Evroligi, praktično vraća u kasu te organizacije u Barseloni, i to u trenutku kada je finansijska situacija izuzetno teška!

KK Crvena zvezda mts je ove sezone zbog nekoliko prekršaja kažnjavan od strane Evrolige (Panatinaikos – 10 hiljada eura, Fenerbahče 6.500) , a novac koju ćemo biti prinuđeni da platimo već dostiže sumu koju klub prihoduje od jedne utakmice u dvorani „Aleksandar Nikolić” ili zaradi od jedne pobede u Evroligi.

KK Crvena zvezda mts

 

Скочи на траку са алаткама