СДЦЗ Хокеј

Zvezda savladala Jesenice nakon penala (U18)

Autor: CZBG

Nakon što su Zvezdini hokejaši do 18 godina pretrpeli 3 uzastopna poraza (Olimpija i Triglav 2 puta), danas su na megdan izašli jeseničanima. Nakon izuzetno borbe i izjednačene igre, regularni deo susreta završen je nerešeno 3:3. Pošto ni posle produžetka nije bilo pobednika, pristupilo se izvođenju penala. Zvezda je bila bolja i savladala Jesenice rezultatom 4:3. Odlučujuće golove u penal seriji postigli su Vasilije Anđelković i Marko Dragović.

HD Jesenice – SKHL Crvena zvezda 4:5 (1:1, 2:2, 0:0 – 0:0, 1:2)

Utakmica u Jesenicama je zaista bila uzbudljiva i izjednačena. Na kraju prve trećine rezultat je bio 1:1. Strelac za jeseničane bio je Pivk, a za crveno-bele Anđelković koji je Zvezdu u tom periodu i doveo u vodstvo od 1:0. U drugoj trećini opet ista slika. Rezultat u ovom periodu igre bio je 2:2 (Zvezda vodila oba puta), a oba pogotka za naše oklopnike postigao je Dragović. Za domaće strelac oba pogotka u ovoj trećini bio je B. Mašič.

U poslednjem periodu igre nije bilo pogodaka, pa se igrao produžetak. Pošto ni nakon produžetaka nije bil pogodaka, pristupilo se izvođenju penala. Marko Dragović i Vasilije Anđelković bili su uspešni i doneli Crvenoj zvezdi pobedu.

Nakon ove pobede Zvezda je ostala ubedljivo prva na tabeli sa 28 bodova iz 14 odigranih utakmica. Sutra ova dva rivala igraju novu utakmicu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама