СДЦЗ Хокеј

Polovičan uspeh naših hokejaša u Vilahu (U12)

Autor: CZBG

Hokejaši Crvene zvezde do 12 godina igrali su jučer i danas dvomeč sa ekipom EC VSV (Vilah) u okviru SLO lige. Malo je falilo da se naši klinci vrate sa obe pobede, ali i polovičan učinak veliki je uspeh.

Foto: Vukašin Stević,, CZBG
U prvoj utakmiciZvezda je iszgubila rezultatom 9:6 (1:1, 2:5, 6:0) Iako je Zvezda vodila nakon drugog period igre 6:3, poslednji period u potpunosti je pripao domaćim hokejašima koji su tako preokrenuli rezultat i stigli do pobede.
“Posle dužeg vremena otvorili smo utakmicu onako kako smo i hteli, a to je disciplinovana igra koja je urodila plodom i poveli smo u 4. minutu golom Relje Miloševića, koji je ujedno bio najefikasniji naš igrač sa dva gola i dve asistencije. Šest minuta kasnije Vilah izjednačava na 1:1 i sa tim rezultatom odlazimo na odmor. U drugoj trećini smo potpuno samleli protivnika, a golovi su se samo nizali, pa je rezultat u drugoj trecini bio 2:5 za Crvenu zvezdu. U trećoj trećini nedopustiv pad naše ekipe. Brz gol na samom početku (posle svega 28 sekundi) nas je poremetio. Vremenom se naša prednost topila i na kraju je ekipa Vilaha serijom od 4 gola za 3 minuta potpuno preokrenula rezultat u svoju korist”, rekao je za naš portal trener Vukašin Stević.
U drugoj utakmici, druga priča. Naši mladi oklopnici odigrali su odličnu utakmicu i ostvarili zaista vrednu i važnu pobedu. Ovog puta rezultat je bio 8:4 (3:3,1:4,0:1). Strelci za našu ekipu bili su Mladenović Kosta koji je postigao 3 gola uz 1 asistenciju, Vrhoci Valentina 1 gol i 1 asistencija, Lalošević Lazar 2 gola i 3 asistencoje, Milošević Relja 1 gol, Popović Andreja 1 gol i 4 asidtencije.
“Odigrali smo smireno i hladne glave. Ispravili smo greške koje smo pravili u jučerašnjem meču i potpuno zasluženo pobedili ovu utakmicu. Ostaje gorak ukus zbog jučerašnje prokockane prednosti, ali to je sport”, rekao je trener Stević.
Trenutno naši hokejaši dele 5. mesto sa ekipom Jesenica, sa 27 ovojenih bodova ali i 3 utakmice manje od jeseničana.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама