Кошарка Кошарка/Вести

Radonjić: Praznično drugo poluvreme

Izvor: SD Crvena zvezda

Nakon pobede nad Cedevitom u 15. kolu ABA lige, trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić apostrofirao je odličnu igru u napadu obe ekipe.

Košarkaši Crvene zvezde mts upisali su i 15. trijumf u isto toliko utakmica u ABA ligi. Godinama unazad izgrađeni rivalitet između Cedevite i Zvezde ponovo je doneo veoma zanimljiv meč, a obe ekipe su napadački blistale. To se pre svega odnosi na drugo poluvreme kada je viđeno čak 108 poena, a u takvoj igri bolje su se snašli crveno-beli koji su na kraju upisali pobedu rezultatom 95:91.

Sjajnu igru u napadu obe ekipe posebno je istakao i trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić.

– Mi smo u Zagreb došli nakon teškog ciklusa utakmica u Evroligi. Na gostovanju Cedeviti možda i nije moglo očekivati da budemo na nivou koji smo imali priliku da gledamo od Zvezde. U skladu sa tim utakmica je bila previše praznična u drugom poluvremenu. Cedevita je postigla 58 poena, a mi 50. U tako dobrom napadačkom izdanju mi smo ipak uspeli da slavimo – rekao je Radonjić.

Svoje viđenje meča izneo je i Nemanja Dangubić koji je tom prilikom domaćinu čestitao Božić i pohvalio Cedevitu za dobru utakmicu.

– Velika pobeda za nas u ovom derbiju. Loše smo započeli meč, pogotovo u odbrani, ali posle smo uspeli da to popravimo i uhvatimo priključak. Cedevita je bila napadački veoma raspoložena, ali i mi nismo zaostajali što na kraju i pokazuje veliki broj poena. Mi se okrećemo mečevima u Evroligi koji nam predstoje – istakao je Dangubić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама