Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Šampioni u subotu gostuju u Staroj Pazovi

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde u okviru 8. kola Superlige Srbije, u subotu 3. decembra (19 časova) gostuju Jedinstvu u Staroj Pazovi.

Crveno-beli se nalaze u odličnoj formi. Nanizali su nekoliko pobeda, a poslednji u nizu pao je Radnički.

Moramo da pristupimo ovoj utakmici kao i svakoj drugoj. Trenutno smo u seriji dobrih igara i dobrih rezultata. Odlično treniramo poslednjih nedelja i to sprovodimo na terenu – izjavio je primač servisa Crvene zvezde Filip Samardžić.

Naredni rival crveno-belih je ekipa Jedinstva koje se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, ali naš tim, bez obzira na to, veoma ozbiljno pristupa ovom meču.

U Staroj Pazovi smo već igrali ove sezone, jednom u prijateljskom meču, a jednom u Kupu Srbije. Utakmica osmine finala Kupa je bila vrlo neizvesna. Pobedili smo sa 3:1, a u trećem setu su bili blizu da ga i osvoje i meč je mogao da ode i u drugom pravcu. Tako da maksimalno ozbiljno ulazimo u ovu utakmicu, da damo sve od sebe i da se što bolje pripremimo za Vojvodinu koja nam dolazi sledeće nedelje – rekao je Samardžić.

Utakmica 8. kola Superlige Srbije između Jedinstva i Crvene zvezde je na programu u subotu 3. decembra od 19 časova u Hali sportova u Staroj Pazovi. Meč će suditi Nevena Nešković i Igor Miljković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама