Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Zvezdine dame dočekuju Jedinstvo (SP)

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde u petak 2. decembra (19 časova) dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove u derbi meču 8. kola Superlige Srbije.

Crveno-bele se nalaze u dobroj formi. Zabeležile su četiri uzastopne pobede što im je ulilo preko potrebno samopouzdanje za nastavak sezone.

Forma ekipe je u uzlaznoj putanji. Pobedili smo u nekoliko utakmica uzastopno i to nam mnogo znači. Stekli smo samopouzdanje koje nam je nedostajalo u mečevima na početku sezone u kojima smo beležili negativne rezultate – izjavila je Nikolina Lukić, kapiten Crvene zvezde, a potom je iznela očekivanja pred meč sa Jedinstvom:

Ekipa Jedinstva nam je dobro poznata. Igrali smo nekoliko mečeva u pripremnom periodu i pratili smo njihove igre i rezultate u dosadašnjem toku šampionata. Posvetili smo se pripremi ovog meča i smatram da smo se dobro spremili. Na nama je da pokažemo kako smo i koliko trenirali ove nedelje i nadam se da ćemo odigrati dobar meč sa Jedinstvom. Ne mogu ništa da obećam, a ukoliko pogledamo tabelu vidimo da su ispred nas što im daje ulogu blagog favorita. Međutim, to ništa ne mora da znači. Mislim da smo spremni da pružimo još jednu dobru partiju, pa neka bolji pobedi – poručila je Nikolina Lukić.

Utakmica 8. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Jedinstva iz Stare Pazove je na programu u petak 2. decembra od 19 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Tomislav Popović i Đorđe Zelenović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама