Кошарка Кошарка/Вести

Volters: “Da što pre postanem deo tima”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Amerikanac Nejt Volters doputovao je u ponedeljak u Beograd, i pravo sa aerodroma “Nikola Tesla” uputio se u “Kombank Arenu” gde je upoznao nove saigrače i trenera Dejana Radonjića
Nakon izuzetno napornog leta iz SAD preko Istanbula, novo pojačanje KK Crvena zvezda mts, obratio se brojnim novinarskim ekipama na aerodromu sa prvim utiscima po dolasku u Srbiju:
“Srećan sam što sam ovde, čuo sam da su navijači odlični, jedva čekam da upoznam klub, saigrače i trenera.Znam da je Evroliga izuzetno jako takmičenje. Ove sezone nisam gledao utakmice Crvene zvezde, ali znam dosta toga, prošle sezone sam pomno pratio Evroligu, dok sam igrao za ekipu Bešiktaša iz Istanbula”.
Neposredno pre polaska ka “Kombank Areni” Amerikanac koji je pojačao konkurenciji na bekovskoj poziciji je pokušao kratko da opiše “svoju” košarku i sebe kao igrača:
“Veliki sam radnik i uvek pokušavam da se prilagodim ekipi. Želja mi je da se što pre uklopim i da počnem da doprinosim dobrim rezultatima” rekao je Nejt i požurio da se upozna sa novim igračima.
Volters će u utorak u jutarnjim časovima obaviti neophodne lekarske preglede, a prvi trening sa novim saigračima odradiće već u utorak.
Скочи на траку са алаткама