СДЦЗ Хокеј

Poraz Zvezdinih oklopnika i nekultura crno-belih pionira

Autor: CZBG

Pioniri Crvene zvezde poraženi su u hokejaškom derbiju od svojih vršnjaka iz Partizana. Ali da sve ne ostane na tome tj. u sportskim okvirima, pobrinuli su se ni manje ni više dečaci koji nastupaju za Partizan, a koji nemaju više od 12 godina.

Naime, nakon završenog meča oni su u svlačionici pevali pesmu u kojoj se pominju, pored Zvezde, i Vučić, Čović, FMP, Arapi i Rusi. Ne lezi vraže, sve su to uredno snimili i telefonom i okačili na youtube (mada tog snimka više nema), a u svemu tome su ih svojski podržali navijači Partizana.

Ipak, kada su shvatili šta su njihovi igrači napravili, u komšijskom taboru su uputili javno izvinjenje Zvezdi.

“HK Partizan ovom prilikom upućuje izvinjenje SKHL Crvena zvezda, kao i svima koje je pomenuti incident na bilo koji način povredio ili uvredio. Naš klub je tokom 68 godina postojanja negovao samo sportske motive u svom radu, stoga se nadamo da ugled koji je u tom periodu izgradio neće biti narušen ovim neželjenim incidentom.”

Nadamo se da do sličnih ekcesa više neće dolaziti ni sa jedne strane, posebno kada se radi o dečici koja bi sve ovo trebala da gledaju nekim drugim očima, a ne kroz prizmu onih koji su ih ovim nafilovali.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама