Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda u školama promoviše ”đački jug”

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Tokom prethodnih utakmica koje je Crvena zvezda igrala na svom stadionu, promovisana je akcija „Đački jug“ zahvaljujući kojoj su školarci mogli da Crvenu zvezdu gledaju besplatno.

Akcija „Đački jug“ se nastavlja. Utakmica koju Crvena zvezda u nedelju, 16. oktobra, igra protiv Čukaričkog, biće nova prilika za sve mlade Zvezdaše da posete stadion „Rajko Mitić“. Svi đaci, osnovci i srednjoškolci će uz đačku knjižicu moći da uđu na južnu tribinu našeg stadiona. Osnovci će, ipak, morati da budu u pratnji roditelja, dok će srednjoškolci moći sami da uđu i uživaju u Zvezdinoj igri.

Crvena zvezda će u okviru akcije „Đački jug“ ubuduće posećivati osnovne škole. Planirano je da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih Zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom, ali i praćenjem najtrofejnijeg kluba u Srbiji. Prva škola kojoj će Crvena zvezda biti gost biće OŠ „Karađorđe“, a Zvezdina delegacija će ovu školu posetiti u petak, 14. oktobra.

Sve osnovne i srednje škole, pre svega iz unutrašnjosti, koje žele da organizovano dovedu svoje đake na utakmicu mogu da pošalju spisak đaka i nastavnika koji će doći na adresu elektronske pošte office@crvenazvezdafk.com i na taj način obezbede ulazak većih grupa đaka na utakmicu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама