Кошарка Кошарка/Вести

Duplo slavlje juniora i kadeta KK Crvena zvezda mts

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Juniori KK Crvena zvezda osvojili tradicionalni “Trofej Beograda”, kadeti najbolji na memorijalnom turniru “Dado” u Zemunu.
Juniori KK Crvena zvezda mts osvojili su u nedelju tradicionalni “Trofej Beograda” 2016 koji je tokom vikenda održan u Hali “Sport Eko” u naselju Braće Jerković u Beogradu.
Crveno-beli su u konkurenciji 6 timova, stigli do trofeja koji je prošle sezone branila ekipa Partizana.
Na putu do finala, ekipa trenera Branka Maksimovića pobedila je ekipe Zemuna”,”Slodesa”, dok je u finalu tim predvođen tandemom Vuk Đorđević – Stefan Đorđević bio bolji od ekipe “Mladosti” sa 79:74. Stefan Đorđević je uz 15 poena imao čak 16 skokova, čime je zaslužio titulu najkorisnijeg igrača finala, Vuk Đorđević je sa 18 poena bio najefikasniji u finalu. Trener crveno-belih Branko Maksimović poneo je takođe titulu najboljeg na ovom prestižnom turniru.
Ekipa Crvene zvezde igrala je u sastavu:
Petar Rebić 2, Aleksa Uskoković 14,Filip Karanović, Sergej Malešević 2,Lazar Živanović, Stefan Momirov 14, Vuk Đorđević 18,Ranko Simović 6, Stefan Đorđević 15+16 sk, Dušan Bubanja 4, Miloš Stajčić, Petar RAičković 4.
Kadetski tim KK Crvena zvezda prošlog vikenda osvojio je memorijalni turnir “Dado” koji je održan u Zemunu. Pobedili su ekipe  francuskog “Marselja”, “OKK Beograda” i u finalu organizatora turnira “KK Zemun” sa 90:66.
Zoran Paunović je proglašen za najboljeg igrača i strelca turnira, dok je trener Stevan Mijović proglašen za najboljeg trenera na turniru u Zemunu.

 

Скочи на траку са алаткама