Кошарка Кошарка/Вести

Zvezdaši budite “Vetar u leđa” svom timu

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts poziva navijače da pruže podršku igračima i dođu na svojevrsnu promociju tima i novih dresova u petak protiv MZT-a. Paket ulaznica za dva premijerna meča u ABA ligi, u prodaji od srede.
KK Crvena zvezda mts počinje u petak 30.Septembra takmičarsku sezonu 2016-2017 utakmicom protiv MZT-a u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
Već tri dana kasnije, gost aktuelnom šampionu ABA lige biće ekipa “Cedevite”. U susret novoj sezoni, u kojoj će crveno-beli samo u regionalnom takmičenju odigrati najmanje 13 utakmica, KK Crvena zvezda mts odredio je cene karata za mečeve u ABA ligi (regularni deo sezone):
Tribine A,B,C i D – 300 dinara
Parter B i Parter 4 – 500 dinara
Bela i Plava loža – 700 dinara
Loža – 900 dinara
Počasna mesta – 5000 dinara
Ove cene ulaznica važiće za celu ABA liga sezonu, a KK Crvena zvezda mts odlučio je da smanji cene u odnosu na prošlu sezonu, i time izašao u susret svojim pristalicama. Istovremeno naš klub pokrenuo je za prve dve utakmice u novoj sezoni “paket” akciju po kojoj će svaki kupac po jedinstvenoj i znatno povoljnijoj ceni moći da kupi ulaznicu koja će važiti za utakmice protiv MZT-a i Cedevite.
Jedinstvena cena ulaznica za utakmice 1. i 2.kola ABA lige (MZT – Cedevita):
Tribine A,B,C i D – 450 dinara
Parter B i Parter 4 – 750 dinara
Bela i Plava loža – 1050 dinara
Loža – 1350 dinara
Prodaja ulaznica po velikom popustu počinje u sredu 26.septembra od 10 časova, na prodajnim mestima “Eventima” i od 14 časova, do početka prve utakmice u petak protiv MZT-a na blagajnama Hale “Alekdandar Nikolić”. Ova akcija motivisana je velikom željom igrača Crvene zvezde mts, da u sezonu uđu uz veliku podršku navijača, koji su i prošle sezone bili vrlo važan deo velikog uspeha KK Crvena zvezda mts.
Dođite na zvanično predstavljanje tima i novih dresova KK Crvena zvezda mts za novu sezonu – BUDITE VETAR U LEĐA NAŠIM MOMCIMA!
KK Crvena zvezda mts

 

Скочи на траку са алаткама