Фудбал Фудбал/Вести

Podrška fudbalerima pred derbi

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Jesenji deo prethodne sezone obeležili su izvanredni rezultati Crvene zvezde, dopadljive i efikasne partije kao i idealna atmosfera među fudbalerima. Dobro raspoloženje i drugarstvo u pravom smislu te reči, navijači Crvene zvezde mogli su da osete i prilikom mnogobrojnih druženja sa prvotimcima koja su bila organizovana uoči mnogih utakmica.

Predstoji nam 152. međusobni okršaj večitih rivala, a u petak, 16. septembra, nastavljeno je sa praksom koja se prethodne sezone pokazala kao dobitna. Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković, kao i Mičel Donald i Mihailo Ristić, bili su specijalni gosti Red Star šopa na stadionu „Rajko Mitić“. Njih su, kao i mnogo puta do sada, dočekali mnogobrojni navijači našeg kluba, pre svih oni mlađi koji su sa nestrpljenjem čekali da se na vratima pojave njihovi ljubimci.

Nakon mnogobrojnih podeljenih autograma, napravljenih „selfija“ i ispričanih šala odnosno reči podrške i ohrabrenja, fudableri su i ovoga puta bili puni pozitivnih utisaka. Mičelu Donaldu je ovo bio drugi put da učestvuje u ovakvoj akciji.

– Kada sam bio dečak bio sam u istoj poziciji, imao sam svoje uzore i mnogo mi je značilo da ih upoznam. Zato mi je ovo druženje sa navijačima posebno važno i ispunjava me radošću – rekao je Donald.

I ovom prilikom posetioci Šopa na poklon su dobili novi Paninijev album sa sličicama u kojem se među mnogobrojnim klubovima nalazi i najtrofejniji srski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама