Кошарка Кошарка/Вести

Zvezdaši, sezonske opet u prodaji

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts nastavio je u ponedeljak prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2016-2017.
Klub podseća da je u pretprodaji prodato preko 2000 ulaznica, a da će kupci sezonskih ulaznica imati ove prilike da pogledaju preko 40 utakmica crveno-belih u Beogradu (Evroliga, ABA liga + plej of, KLS liga + plej of).
Kupci sezonskih ulaznica, najbrži i najverniji, i ovoga puta će imati dodatni popust od čak 1900 dinara.  Pored standardnog popusta za sve donosice prošlosezonskih godišnje ulaznice (koji i dalje iznosi 900 dinara), prvih 200 kupaca sezonskih ulaznica dobija dodatni popust od 1000 dinara (osim počasnih mesta). Takođe,  ekipa Dejana Radonjića odigraće od 15 utakmica u okviru novog formata Evrolige, čak 6 u dvorani “Aleksandar Nikolić” zbog zauzetosti “Kombank Arene” tokom zime, pa će ograničen kontigent pojedinačnih karara za te mečeve biti puštan u prodaju po znatno višim cenama neposredno pred utakmicu.

Klub podseća na cene sezonskih ulaznica:

TRIBINE A, B, C i D:   20.000 dinara
PARTER B i PARTER 4: 30.000 dinara
PLAVA loža – 40.000 dinara
BELA LOŽA: 38.000 dinara
LOŽA: 50.000 dinara
COURT SEAT (počasna mesta):  150.000 dinara
Sezonske karte svih kategorija, numerisane (lože i počasna mesta) i nenumerisane (parteri i tribine), prodavaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu 2 u sledećim terminima:
-radnim danima od 09-18 časova
-subota od 10-15 časova (prostorije kluba Mali Malemegdan)
U TC Ušće, prodajno mesto Eventima, sezonske karte prodavaće se svakog dana od 10-22 časova (samo prodaja nenumersianih sezonskih ulaznica za partere i tribine).
Za sve zainteresovane, koji su iz drugih gradova Srbije i inostranstva, velikom broju kontaktirali klub oko kupovine sezonskih ulaznica, klub je ovoga puta omogućio i kupovinu karata putem interneta, a sve detalje, oko načina kupovine i preuzimanja sezonskih ulazica, možete pronaći na ovoj adresi:
Takođe i ovoga puta kupovina sezonskih ulaznica može se obaviti i na 8 rata, putem kreditinih kartica Banke Inteza i Komercijalne banke.
Takođe, svaki novi kupac sezonske ulaznice KK Crvena zvezda na poklon dobija i člansku kartu “ZVEZDAŠ” čija je vrednost u slobodnoj prodaji od 300 do 900 RSD u zavisnosti od starosne kategorije (Zvezdaš junior, Zvezdaš student, Zvezdaš veteran i Zvezdaš). Takođe, aktuelni vlasnici članske karte ZVEZDAŠ, kupovinom nove sezonske karte automatski besplatno produžavaju svoje članstvo u klubu.
Prodaja sezonskih ulaznica trajaće do početka nove sezone i utakmice sa MZT-om u Beogradu.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама