Остали спортови СДЦЗ

BRK Crvena zvezda prvak države u Ragbiju 7

Izvor: Zvanični sajt BRK Crvena zvezda

U subotu 27.08.2016. na vojnom stadionu u Zrenjaninu u organizaciji RK Petrovgrad, odigran je drugi i poslednji  turnir koji se boduje za prvenstvao Srbije u Ragbiju 7.

Naši momci su opravdali ulogu favorita i posle osvojenog prvog mesta u grupi ,odigrali su meč za pobednika turnira protiv ekipe RK Vojvodine gde su u uzbudljivom duelu nadvladali Novosađane rezultatom 19–12 i sa pobedom na oba ovogodišnja turnira bodovana za prvenstvo Srbije ,odbranili prošlogodišnju titulu i postali  prvaci države u Ragbiju 7 za 2016.god..

Ekipa u sastavu :V.Sretenović, D.Karatrajkovski, A.Radić, L.Radić, P.Vasić, A.Janković, A.Banduka, V.Ljubičić, A.Kajan ,N.Manojlović, S.Ivanović trener A.Poprečica. je na put krenula oslabljena izostankom par standardnih prvotimaca, ali je uspela da uz veliku požrtvovanost svih igrača  odigra i dobije sve mečeve  uz poen razliku 90-24.

Na turniru su učestvovale i ekipe Vojvodine, Rada, Partizana, Loznice i domaćina Petrovgrada.

Konačna tabela prvenstava Srbije u Ragbiju 7

Screenshot_7

Detalje i statistiku sa turnira možete videti na sajtu RSS.
Fotografije sa turnira možete videti ovde.

Čestitamo našim momcima i svim učesnicima turnira na fer i korektnojj igri.
Posebno čestitamo drugom finalisti RK Vojvodini koja je sve prijatno iznenadila odličnom igrom i zasluženo došla do finala, koje je učinila neizvesnim i ozbiljno namučila naše momke.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама