Фудбал Фудбал/Вести

Katai – Za Evropu je potrebno vreme

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se remijem protiv Sasuola oprostila od evropskih takmičenja ove sezone. Kapiten i jedini strelac na današnjoj utakmici za crveno-bele Aleksandar Katai smatra da je njegova ekipa tek sada pokazala pravo lice.

image_57c01c93c61e7.jpeg

– Danas smo pokazali da ono u Italiji nismo bili mi, da se namestio loš dan. Rezultatski i taktički smo danas odigrali mnogo bolju utakmicu, ali to nije bilo dovoljno posle ubedljivog poraza. Zbog takvog rezultata nam je bilo jako teško da uopšte uđemo u utakmicu. U dubini duše svi smo verovali da možemo možda da napravimo senzaciju, ali nismo uspeli u tome i sada se okrećemo domaćem prvenstvu – rekao je Katai.

Zvezdin kapiten ističe da uspeh u evropskim takmičenjima ne može da se ostvari preko noći.

– Kada pogledam ovih šest evropskih utakmica još uvek ne mogu da kažem da li je ovo naša realnost. Svakako da smo imali velike šanse da ishod možda bude drugačiji. Ipak, naši protivnici su odlične ekipe, ne treba uopšte trošiti reči, pokazali su sve na terenu. Ne možemo da sakrijemo razočaranost, svi smo se nadali drugačijem ishodu, ali za Evropu je potrebno vreme i kontinuitet. Sasuolo i Ludogorec svoje timove održavaju na okupu nekoliko godina. To se na terenu najbolje vidi, koliko se lako razumeju i koliko su uigraniji od nas. Žao mi je smo što smo našu publiku razočarali ispadanjem od Ludogoreca i zahvalio bih se navijačima što su i danas došli da nas podrže – zaključio je Zvezdin kapiten.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама