Кошарка Кошарка/Вести

Osam provera crveno-belih do starta sezone

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde koji su u nekompletom sastavu počeli pripreme za novu sezonu, odigraće najmanje 8 pripremnih utakmica do starta nove sezone.

Košarkaši Crvene zvezde počeli su u ponedeljak u nekompletnom sastavu pripreme za novu sezonu, koja će zvanično biti otvorena 1.okotobra utakmicom sa skopskim MZT-om u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Do te, prve zvanične utakmice u novoj sezoni, crveno-beli će pod komandom trenera Dejana Radonjića raditi svakodnevno u dva termina u Beogradu u dvorani „Aleksandar Nikolić“, ali će i podizati formu kroz seriju pripremnih utakmica u Beogradu, i na dva turnira u Vršcu i Grčkoj.

Prvi meč crveno-beli će odigrati protiv nemačkog Oldenburga 29.avgusta u Beogradu, a već 4.septembra gost našeg tima biće i rumunska „Steaua“.

Grad Vršac biće 10. i 11.septembra domaćin turnira na kome će učestvovati ekipe Budućnost VOLI, Mega leksa, Crvene zvezde i domaćina Vršca… U prvoj polufinalnoj utakmici Crvena zvezda 10.septembra igra protiv domaćina Vršca, u drugom polufinalu sastaju se Budućnost i Mega Leks. Mečevi za treće i prvo mesto na programu su dan kasnije.

Već 15.septembra crveno-beli će ugostiti debitanta u ABA ligi, ekipu Mornara iz Bara, a dva dana kasnije (17.09) zakazana je utakmica sa belgijskim ligašem Antverpenom.

Završetak priprema obeležiće izuzetno jak turnir na Kritu, gde će ekipa Crvene zvezde u polufinalu 23.septembra igrati protiv Olimpijakosa dok će se u drugom duelu sastati Hapoel iz Jerusalima i EFES Anadolu. Mečevi za plasman zakazani su za 25.septembar. Do početka sezone, crveno-beli će se pripremati u dvorani „Aleksandar Nikolić“ gde će odbranu titule u regionalnom takmičenju početi sa prvim danom oktobra.

Spisak pripremnih mečeva KK Crvena zvezda:

29.08 Crvena zvezda – Oldenburg (Nemačka)
04.09 Crvena zvezda – Steaua (Rumunija)
10.09 Turnir u Vršcu: Crvena zvezda – Vršac
11.09 Turnir u Vršcu: Meč za treće ili prvo mesto na turniru
15.09 Crvena zvezda – Mornar Bar (Crna Gora)
17.09 Crvena zvezda – Antverpen (Belgija)
23.09 Turnir na Kritu: Crvena zvezda – Olimpijakos (Grčka)
25.09 Turnir na Kritu: Meč za treće ili prvo mesto

Скочи на траку са алаткама