Фудбал Фудбал/Вести

Muče: Dolazim u Zvezdu da se obezbedim

Izvor: Mondo

Argentinski fudbaler potvrdio medijima u svojoj zemlji da prelazi u Beograd, “divan grad”, pre svega zbog dobre finansijske ponude

Pablo Muče Crvena zvezda

Pablo Muče već dugo je na skeneru Zvezde, ali je posao konačno završen, uspešno.

Argentinski napadač potvrdio je da je utanačen njegov prelazak u Crvenu zvezdu.

“Neću lagati, ekonomska strana bila je ključna da pristanem da idem u Srbiju. To će biti i veliki izazov za mene, jer sam čuo mnogo lepih stvari o toj zemlji. Rečeno mi je da je Beograd divan grad i da je u njemu visok kvalitet života”, izjavio je za argentinski radio Mučo.

Pablo Muče, koji je kao igrač Palmeirasa odradio šestomesečnu pozajmicu u Lanusu, istakao je zbog čega želi da napusti Argentinu.

“Nije da ne volim svoju zemlju, ali je ekonomska situacija u Argentini loša. U ovoj fazi karijere ekonomska strana ipak igra važnu ulogu u donošenju odluka”, nije krio Muče, koji je već nastupao u Evropi, noseći dres turskog Kajzerispora.

Pablo Muče bi trebalo da bude deveto pojačanje Crvene zvezde, jer su oni u letnjem prelaznom roku već nagažovali Stefana Miloševića (Spartak), Vanju Vučićevića (Čukarički), Andriju Lukovića (PSV), Tomasa Fibela (Mordovija), Adama Mičela (Novi Zeland), Marka Poletanovića (Genk), Džona Ruiza (Dnjepa) i Gelora Kongu (Rostov).

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама