Фудбал Фудбал/Вести

Ponedeljak obeležile trening utakmice

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Početak nove radne nedelje fudbaleri Zvezde obeležili su jednim treningom od 18 časova na terenu u Termama Čatež

Izgleda da je veoma toplo vreme ostalo iza crveno-belog tima u Sloveniji. Ponovo i više nego prijatno vreme za trening, koji je zbog sutrašnjih utakmica bio jedan od kraćih i trajao je par minuta više od sat vremena.

Le Talek je i danas propustio trening, kao i Jovović koji je opet trčao uz teren, ali je na raspolaganju Božoviću opet bio Luka Ilić.

Brzo se danas prešlo na igru između dva gola, ali igralo se na celom terenu, doduše nešto kraćem u širinu. Tri puta po 8 minuta, a štoperi Luković i Fibel, odnosno Rendulić i Mičel nisu odmarali već su menjali ekipe. U toku prve utakmice Srnić je izvršio presing, krenuo ka mladom golmanu Vićiću i nezgodno ga udario u potkolenicu, pa je preventivno i on ranije završio trening i odmah stavio led. Od lepših stvari svakako treba istaći gol Miloševića iskosa, lopta je od stativu ušla u mrežu.

Sutra su na programu dve utakmice i obe će biti u isto vreme od 18 časova. Jedna ekipa će igrati u Krškom protiv Panduria, a druga u Termama Čatež protiv Krškog.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама