Кошарка Кошарка/Вести

Crvena zvezda i Radonjić i naredne sezone zajedno!

Izvor: zvanični sajt KK Crvena zvezda

Prvo pojačanje za novu sezonu – trener KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić ostaje na klupi šampiona ABA i KLS lige i u takmičarskoj 2016/2017. Radonjić otputovao u Barselonu na sastanak EL i trenera evroligaških klubova.

Trener KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić otputovao je u utorak u Barselonu gde će kao trener crveno-belih prisustvovati redovnim godišnjim sastancima Evrolige sa ostalim trenerima klubova, koji će se takmičiti naredne sezone u novom formatu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Dejan Radonjić ostaje u redovima šampiona ABA i KLS lige, KK Crvena zvezda Telekom i takmičarskoj 2016-2017.godini  u skladu sa ugovorom koji ima sa klubom.
Trener sa najviše pobeda u dosadašnjoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, insistirao je na ostanku u Beogradu, i pored interesovanja pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda Telekom koji je dvostruki uzastopni osvajač „duple krune” i redovni, i uspešni učesnik Evrolige.
Dejan Radonjić je prvi tim KK Crvena zvezda Telekom preuzeo u aprilu 2013.godine. Do danas je osim rekordnog broja pobeda, osvojio i dve ABA i KLS lige, dva kupa, a sa crveno-belima je stizao i do polufinala Evrokupa, i četvrtfinala Evrolige u upravo završenoj sezoni. Klub ovom prilikom izražava zadovoljstvo nastavkom saradnje KK Crvena zvezda Telekom i Dejana Radonjića i u budućem periodu u kome naš klub očekuju novi izazovi i obaveze u 4 takmičenja.
KK Crvena zvezda Telekom
Скочи на траку са алаткама