Одбојка Одбојкашице

Pionirke Crvene zvezde osvojile 4. Konstantin Kup

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Mlade odbojkašice Crvene zvezde osvojile su 4. međunarodni turnir “Konstantin kup” u konkurenciji pionirki, na kome je učestvovalo šest ekipa, a koji je održan u Sremskoj Mitrovici 12. juna 2016. godine.

Ove godine na turniru su učestvovale ekipe iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Među učesnicima su bile ekipe GŽOK Iton Srem Tempa iz Sremske Mitrovice, ŽOK Osijek 06 iz Osijeka, OK Crvena zvezda iz Beograda, OK Zaslona iz Šapca, OK Srbijanke 014 iz Valjeva i OK Radnika iz Bijeljine.

Ekipe su bile podeljene u dve grupe, a potom se igralo za konačni plasman. Utakmice su igrane u sportskoj hali Mitrovačke gimnazije, Osnovne škole B. Palkovljevid – Pinki i Prehrambeno-šumarsko-hemijske škole.

Pionirke Crvene zvezde su u finalu savladale ekipu GŽOK Iton Srem Tempa iz Sremske Mitrovice rezultatom 2:1, po setovima 17:25, 25:16, 15:11.

Crveno-bele su do finala došle pošto su osvojile 1. mesto u grupi A, pobedama nad ŽOK Radnik iz Bijeljine sa 2:0 (25:17, 25:21) i ŽOK Osijek 06 rezultatom 2:0 (25:11, 25:18).

Za najboljeg tehničara turnira proglašena je naša Anđela Tišma, dok je Ivana Nedeljković proglašena za najboljeg blokera turnira.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама