Košarka Košarka/Najava utakmica

Šampion gostuje u Valjevu

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u nedelju od 17h igraju meč pretposlednjeg kola grupne faze košarkaške lige Srbije u Valjevu protiv ekipe Metalac Farmakom.
Izabranici Dejana Radonjića posle 4 odigrana kola imaju maksimalan učinak i u Valjevo idu sa ambicijama nastavka pobedničke serije.
U prvom susretu u hali “Aleksandar Nikolić”, crveno-beli su slavili rezultatom 102: 67, ali meč u Valjevu će biti sigurno neizvesniji s obzirom na pakleni ritam u kome se igra košarkaška liga Srbije.
Pred meč petog kola, Nikola Rebić je istakao da tim oprezno ulazi u ovu utakmicu jer Metalac pored svih problema igra dobro na svom parketu, ali i da se nada da će njegov tim u pobedničkoj atmosferi ući u završnicu prvenstva:
“Bez obzira na rezultatski značaj gostovanje u Valjevu je uvek neugodno za svakog protivnika. Ekipa Metalca dobro igra na svom parketu, jesu poremećeni promenama i na klupi, ali su se pojačali pojedinim igračima. Bez obzira na sve, ulazimo i u ovu utakmicu sa 100 posto. Želimo da nametnemo svoj ritam i da u pobedničkoj atmosferi uđemo u zavrsnicu domaćeg šampionata.”
Susret u Valjevu počinje u nedelju od 17h, a srpski šampion biće jači za Tarensa Kinzija koji se vraća u tim nakon lakše povrede. Meč posledenjeg kola košarkaši Crvene zvezde igraju u utorak od 19h u dvorani “Aleksandar Nikolić” protiv ekipe FMP-a.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama